Макси панталони за пищни дами

Ivan      0    437 Views

Макси панталони за пищни дами

Всички девойки, независимо от ръст, тегло и пропорциите на тялото, искат да изглеждат добре. За това са създадени прекрасни модели рокли, костюми и панталони голям размер. Най-често те се шият от естествени тъкани, които са леки и имат приятно усещане.

За да се скрие обема на корема са подходящи макси панталони с висока талия. Когато килограмите са повече, следва материята да е по-плътна, но не и такава, която увеличава обема.

При незначително и незабележимо отклонение на теглото от нормата може да се носят панталони от еластичен трикотаж, а така също и стилни тесни джинси.

Дамите с по-голямо тегло при избор на панталони е добре да се съобразяват с цвета, както и с щампите.
Големите щампи визуално увеличават обема, за това да се носят едноцветни или с малки щампи дрехи.

Трикотажни макси панталони – отличен избор за пълните фигури, защото с правилно избрания модел от тази материя може да се предадат правилни пропорции на тялото.

Шифон – много лека материя, от която могат да се шият прекрасни летни панталони.

Дънките са истинска находка за дамите със закръглени форми, защото позволяват да се предаде добър вид на фигурата. Сред голямото разнообразие на дънки обърнете внимание на тези с висока талия.

Задължително имайте предвид, че плътната материя предава допълнителен обем. Да се предпочитат леките памучни материи.

Велурените панталони са също подходящи за дамите със завишени килограми, но при условие, че правилно е подбран модела и материята е тънка.

Макси панталоните, изработени от памучен плат с добавена ликра, отлично стоят на пищното тяло. При избор на такъв модел трябва да се съобразите с излишните килограми – колкото повече са те, толкова трябва да е завишен процента на ликрата.

При правилно избран размер и модел те прекрасно скриват излишната пълнота, визуално удължават силуета и заглаждат неравностите по бедрата.

За хладните и студени дни трябва много внимателно да подходите при избор на макси панталони. Закръглените дами трябва да избягват много плътните материи.

Могат да се носят такива от по-тънки материи – например, от естествена вълна.

Лятото е сезона на смелите цветове и интересни модели. Пищните дами могат да си позволят стилен гардероб. Особено това се отнася за различните модели макси панталони.

За предпочитане са леките материи – шифон, памук, коприна.

Leave a Reply