Моята мечта и ремонт на покриви

Ivan      0    485 Views

Моята мечта и ремонт на покриви

Направих си фирма за ремонт на покриви. Това бе една моя дългогодишна идея, за която събирах кураж и средства. Най-важното обаче бе да събера добър екип от майстори, което се показа най-трудното, но накрая успях да постигна и това нещо. С тази моя фирма за ремонт на покриви започнах да получавам много поръчки.

Хората ни имаха доверие и в крайна сметка оставаха много доволни от извършената работа. Единственото нещо което трябва да отбележа е, че ние работим главно през пролетта, лятото и есента, тъй като през зимата времето е студено, вали сняг и дъжд, което от своя страна затруднява извършването на ремонт на покриви. Това от друга страна ми дава привилегията да си почивам през зимните месеци и да се занимавам с моята научна работа, с моето хоби, което ме подържа в добър дух и ме зарежда с енергия.

А сега да обясня накратко какви други услуги предлага моята фирма за ремонт на покриви. Освен, че правим хидроизолация на покрива, както разбира се и изолации с мушама и каменна вата, поставяме полиетиленово фолио и накрая го покриваме с избраните от вас керемиди. Тук трябва да спомена, че използваме само най-висококачествени материали, тъй като те са ключ към дългогодишна гаранция, каквато ние даваме на нашите клиенти.

Също така фирмата ни извършва и различни тенекеджийски услуги, правим и нови покривни дървени конструкции, както също монтираме улуци и водостоци. Искаме да отбележим, че покривите са най-важната част от една сграда, поради което при най-малкият индикатор за повреда трябва да се действа бързо и адекватно, в противен случай ще се появят нежелани последствия във вашия дом.

За да са в добро състояние покривите е необходимо да се извършва и профилактика, с цел оглед на тяхното състояние. За това нашият искрен съвет е при наличие на проблем да се обръщате към оторизирани фирми за ремонт на покриви.

Leave a Reply