Как стигнах до избор на компютърна поддръжка?

Как стигнах до избор на компютърна поддръжка?

Много време мина, откакто моята фирма за кетъринг, работи без компютърна поддръжка. Това ми създаваше чести проблеми, защото софтуерът, с който работим постоянно даваше някакви грешки. Ние не сме компютърни специалисти, така че се налагаше постоянно да носим техниката за ремонт по сервизите. Това обаче ми струваше много време, нерви и пари.

И, понеже бях чул от приятели за възможността, да изградя собствен ит отдел, се насочих към статиите в интернет, от сорта на http://novoto.info/за-кои-бизнеси-е-необходима-компютърн/, които дават повече информация защо е необходима компютърната поддръжка и за кой се предлага. Разбира се, за да успея се налагаше да проверя много и различни фирми в бранша.

За мен важните неща бяха услугите, които се предлагат и цената. За щастие попаднах на компания, която ми предложи изгодни условия и въобще не се замислих, дали да направя тази инвестиция за офиса ми. Ползите от ит поддръжката са много, но най-важните е, че комуникирам по-бързо с клиентите, и се разбираме онлайн, без дълги телефонни разговри.

Сега обслужвам няколко столични обекта и съм доволен от качеството на работата ми. Изградената мрежа в офиса ми работи безупречно, а вирусите и зловредният код останаха в миналото, тъй като наетите от мен техници, се грижат за работата на софтуера дистанционно.

Ясно е, че много хора, които имат собствен бизнес, се страхуват от цената за обслужване на техническата поддръжка. Бързам да ги информирам, че тя не е висока и според мен инвестицията ще бъде възвърната, заради по-високите резултати и ефективността на работата. Само този, който не е опитал от компютърната поддръжка, няма да разбере за какво пиша.

Финалните ми думи

За мое щастие аз повиших качеството си на бизнеса ми свързан с кетъринг услуги. Направих това, след като наех ит аутсорсинг фирма за компютърна поддръжка. Не съжалявам за решението си, тъй като то бе правилно и до ден-днешен си плащам за поддръжка на информационните технологии. Доволен съм и за това написах тази кратка статия днес.

Автор: Пламен Иванов – София

Leave a Reply