5 причини да погледна към базалните импланти

5 причини да погледна към базалните импланти

Базалните импланти – какво са те? Много хора си задават този въпрос, тъй като са свикнали да слушат истории за стандартните дентални импланти, които се предлагат в голяма част от специализираните стоматологични кабинети в България. Аз обаче стадам от липса на горни зъби и подходих нестандартно като обърнах внимание на базалните импланти. В следващите редове ви давам пет прични, за да повторите моята постъпка, и да се насладите на живота.

Първата причина да погледна към базални импланти, бе една кратка но изчерпателна статия в мрежата http://bgarticles.xyz/базални-импланти-нов-вид-зъболечени/, предлагам ви да я прочетете и вие, тъй като ще намерите много важни факти за базалната имплантология, които по всяка вероятност не знаете, или просто не сте се интересували от този вид информация.

Втората и много значима причина да стартирам лечение с базални импланти, беше по-малкият срок за възстановяване. Изчетох десети, та даже стотици сайтове, където се обясняваше, че т.нар. конвенционални импланти изискват доста време, за да се нагодят към организма. Аз съм от хората, които “искат цвете едно, но сега” и за това предпочетох бързото лечение.

На трето място посетих кабинет по базална имплантология. Няма си и най-малка представа за каква чистота и комфорт става въпрос. Няма нищо общо със стоматологичните кабинети, които съм посещавал до момента. Всичко блести, а отношението към пациента е повече от добро. Обяснява се подробно за операцията и начините, по които ще възстановите зъбите си.

Четвъртата позиция оставих за цените. Не искам да влизам в подробности и суми, но направете една консултация колко струва лечението с базални импланти и стандартните такива. Ще установите, че цената е много по-ниска, а резултатите са може би по-високи. В това се убедиха хилиди, та даже десетки хиляди хора, които повярваха на базалните импланти.

Петата причина, която може би трябваше да е първа е, че при лечение с BOI импланти, няма да усетите дискомфорт, нито по време на операцията, нито след нея. Напълно ясно е, че повечето хора се страхуват от зъболекари, но този тип интервенция, не крие никакви рискове за вас.

Leave a Reply