Хамали за преместване и транспорт на диван

Хамали за преместване и транспорт на диван

Хамали за преместване и транспорт на диван

Често, когато купувате нови мебели, старите мебели трябва да бъдат премахнати или хвърлени в боклука. Както и да е, имаме нужда от силни ръце за отстраняване на тежки мебели и оборудване: дивани, шкафове и хладилници.

Потърсете бригада за почистване на мазета и тавани. Такава ще ви е от полза с редица хамалски работи.

Точно в такива моменти се явяват услугите на товарачи от фирма. Те предоставя услуги за изхвърляне на мебели в даден регион или цялата област. Работят на професионално ниво. Често хамали за преместване и транспорт на диван, холна гарнитура, кухненско обзавеждане, разполагат с автопарк от камиони, бригада от хамали и монтажници на мебели. В допълнение, имат възможността да се справят с всякакви блокирани изходи. Могат да пренесат по високи етажи и стълбища, да натоварят в асансьор или дори да пуснат през прозореца, без това да навреди на целостта на фасадите или на живущите там.

Качествената работа е ключ към успеха!

Наемайки екип за преместване на стари мебели, транспортиране и цялостното им изхвърляне на депо, вие си гарантирате отлично изпълнение и професионално обслужване.

Рециклиране на мебели

Ако мебелите не са с лошо качество, то често се поемат от жителите на града с по-ниски доходи, за такива случаи някои фирми разполагат и със склад, в който се изнасят всички излишни мебели. Съответно, цената на услугите за изхвърляне на такива работа ще е по-ниска.

Рециклиране на мебели при движение

Преместването много често отваря очите ни за факта, че част от мебелите и интериорните предмети не са просто остарели, но не са в състояние да изпълняват функциите си вече. Понякога има смисъл да се поправят мебели като скъсани тапицерии на диван, овехтял фотьойл или гардероб със скърцащи панти, но по-често те просто отиват на скрап.

Второто, особено важи за тежки и масивни продукти, които все още се съхраняват в много апартаменти. Някои от тях са и модерни предмети с ниско качество, закупени от небрежност или поради ниски цени.

Трудностите при износа на стари мебели

Много от тези продукти не са ремонтирани, са загубили привлекателния си вид, изглеждат остарели. Допълнителни трудности възникват, когато се окаже, че отделните модели на шкафове, рафтове, комоди имат неразделен дизайн, извънгабаритни размери, много тегло. Скъпо е да ги транспортирате до друг апартамент и няма смисъл, защото искате да обновите интериора на новото жилище с модерни решения.

Какво да правим с такива мебели?

Просто е невъзможно да се справи сами. Нито можем да изнесем през малките входни врати, нито да маневрираме с тях в апартаментите. Още по-сложен става въпроса, когато трябва да помислим къде в крайна сметка да стопанисваме.

Наемането на хамали от чистачи.com, за преместване и транспорт на дивани е отдавна съществуваща услуга в големите градове. От нея могат да се възползват вече и гражданите на по-млаки общини или селища около големи градове.

С тяхна помощ дори бързо, без „шум и прах” ще освободите пространствата, а екипите ще изхвърлят боклуци във всякакъв обем.

Leave a Reply