Полезни ли са металните гардероби за индустрията?

Полезни ли са металните гардероби за индустрията?

Собствениците на фабрики и заводи, както и на друг вид индустриални предприятия, се ориентират към металните гардероби, защото те са здрави и функционални. За разлика от дървените и пластмасови варианти, които са по-подходящи за домашна употреба, металните гардероби се монтират на места изискващи устойчивост. Така например, в съблекалните се използва мебелировка, която да издържа на интензивно натоварване, без да се повреди.

Защо да изберем метални гардероби за съблекалня?

На първо време трябва да кажем, че има много метални гардероби, които могат да се използват в съблекалните. Предлагат се модели с 2, 3, 4 и дори 5 секции, за да се отговори на интересите на служителите, които преобличат ежедневните си дрехи, с работни такива. Металният гардероб не подлежи на деформации, пък дори в него буквално да се хвърлят обувки, тежки торби и аксесоари. Устойчивостта на гардеробите от метал е доказана и никой не се съмнява в това.

Друго голямо предимство на този вид мебели е, че те са много сигурни и възпрепятстват опитите за кражби. На разположение на потребителите са гардероби със секретен ключ, които са много трудни за разбиване и отваряне с инструменти. В много от случаите издържат на опити за разрязване с трион, та даже и резачка. Именно сигурността е един от основните им приоритети.

В добавка идват и огнеупорните метални гардероби издържащи на продължително горене. Те защитават дрехите и багажите на работниците от пожари, които не е изключено да възникнат на работното място. Всички тези неща красноречиво говорят за полезното приложение на мебелите.

Кои метални гардероби се препоръчват за фабрики?

Най-вече онези, които могат да приемат голямо натоварване. Фабриките са места, където работата ври и кипи, а това предразполага към ежедневно преобличане и преобуване. Освен това, служителите трябва да имат място не само за дрехите и обувките, но и за личен багаж. Те носят със себе си раници, шапки, чадъри и ръкавици, тъй че повечето секции са строго препоръчителни.

Гардеробите не бива да бъдат прекалено големи, за да не заемат цялото пространство в съблекалнята. Също така не се препоръчва да са много високи, защото работещите са различни на ръст и с това трябва да се съобразим. Оптималното решение, е да потърсите компактни размери гардероби, с повече секции и средна височина. По този начин ще реализирате правилния избор.

Leave a Reply