Може ли машината на Райф да лекува ракови клетки?

Изобретателят Райф и неговата машина

Може ли машината на Райф да лекува ракови клетки?


Терапевтична ефективност на машината Rife

Машината на Райф е устройство, което използва нискоенергийни електромагнитни вълни , за да създаде вибрации във въздуха, които могат да се използват за убиване на бактерии и вируси, без да засягат нормалните клетки. Оригиналното устройство Райф е изобретено в началото на 1900 г. от Роял Реймънд Райф и по-късно е подобрено от други изобретатели.

Някои все още използват Райф машините като алтернативно лечение за различни заболявания и инфекции, въпреки че няма доказателства, че Райф машините могат ефективно да лекуват ракови клетки. Необходими са повече изследвания, за да се потвърди това.

История на машините на Райф; Райф терапията стъпва на тази основа.

Райф машината произвежда изключително нискочестотни електромагнитни честоти, наричани радиочестотни полета. Райф използва идеи от друг учен, Албърт Ейбрамс, който вярва, че болестите се предават чрез електромагнитна енергия. Той вярва, че бактериите могат да бъдат фактор за ракови клетки и сърдечни заболявания.

Устройството на Райф първоначално е създадено, за да убива бактерии и вируси. Въпреки това, някои пациенти с рак сега ги използват като алтернативна машина, която повлиява на рак, различни заболявания и инфекции, включително ракови клетки.

След провеждане на задълбочени изследвания с учени, лекари и изобретатели, констатациите на Роял Реймънд Райф са публикувани в различни вестници и научни списания, като годишния доклад на института Смитсониън от 1944 г.

По-късно обаче тези твърдения бяха отхвърлени от забележителни организации като Американската медицинска асоциация (AMA), реномирани научни организации за борба с рака като American Cancer Society (ACS) и масовата наука.

Поддръжниците на Райф твърдят, че нискоенергийните електромагнитни честоти могат да възпрепятстват растежа на раковите клетки и други болестни микроби. Много от тези твърдения не са подкрепени от научни изследвания.

Как машината на Райф работи върху раковите клетки

Подобно е на оперна певица, която чупи чаши за вино с гласните си струни. Звукът, произведен от произвеждане и задържане на правилната музикална нота (честота), ще влезе в контакт със стъклото и ще предизвика вибрации и разбиване на стъклото.

Машините на Райф работят, като използват специфични модулационни честоти, за да създават вибрации във въздуха. Тези вибрации могат да се използват за убиване на бактерии, вируси и много други.

Каква честота убива раковите клетки?

Няма еднозначен отговор на този въпрос, тъй като различните честоти могат да имат различен ефект върху раковите клетки. Някои честоти могат да убият раковите клетки направо, докато други могат просто да възпрепятстват растежа им или да ги накарат да претърпят клетъчна смърт (апоптоза). Въпреки това, други честоти може да нямат никакъв ефект върху раковите клетки.

Защо това не е основно средство за лечение на рак?

Отговорът на този въпрос не е съвсем ясен. Има обаче няколко потенциални причини.

  1. Първо, Райф машините не са одобрени от FDA. Това означава, че FDA не ги счита за безопасни или ефективни за лечение на каквото и да е заболяване или състояние, включително ракови клетки.
  2. Второ, ограничените научни доказателства подкрепят използването на Райф машините за всякакви цели. Докато някои проучвания показват обещаващи резултати за лечение на рак, необходими са повече изследвания, преди машините Райф да бъдат широко приети като ефективна възможност за лечение на ракови клетки.
  3. И накрая, лечението с Райф може да бъде скъпо и застрахователните компании може да не покрият разходите за лечение.

Според Cancer Research UK заявява, че „ няма надеждни доказателства, че машините Rife лекуват рак“.

Безопасност на машината на Райф

Машините Rife обикновено се считат за безопасни , когато се използват според указанията. Има обаче няколко потенциални риска, които трябва да знаете.

  1. Първо, честотният генератор на Райф може да произвежда електрически полета, които могат да навредят на хора с определени медицински състояния, като пейсмейкъри или имплантирани дефибрилатори.
  2. Второ, Райф машините може да не са ефективни срещу всички видове бактерии, вируси и ракови клетки. В резултат на това хората със сериозни инфекции може да не са в състояние да лекуват напълно състоянието си с устройство на Райф.
  3. И накрая, някои хора могат да получат странични ефекти от лечението, като умора или главоболие. Въпреки това, тези нежелани реакции обикновено са леки и изчезват сами в рамките на няколко дни.

Изследване на машините на Райф за лечение на рак; Райф терапия и ефикастност при заболяването

Ограничено количество научни изследвания са проведени върху устройството на Райф като лечение на ракови клетки. Поради ограничените научни доказателства са необходими повече изследвания, за да се потвърди ефективността на машината Райф като лечение за лечение на рак.

Ако обмисляте да използвате устройство на Райф за лечение на рак, първо трябва да говорите с Вашия лекар. Използването на недоказано лечение на ракови клетки може да бъде рисковано и може да не е ефективно за лечение на рак.

Процесът на обработка на машината на Райф

Устройствата трябва да бъдат свързани, ако пациентите решат да се подложат на RF терапия. Електрически подложки / електроди, се поставят на пациенти, свързани към устройство на Райф, калибрирано с електромагнитна честота, специфична за видовете рак .

След като генераторът на нискоенергийни електромагнитни честоти работи, честотата се пуска/произвежда и се насочва към раковите клетки . Ниската му енергия прави устройството невероятно удобно за потребителя. Машинната терапия на Rife може да се провежда и няколко пъти на ден, по-добре на седмица. Не е необичайно курсът на лечение да продължи между 3-5 седмици.

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че устройството Райф не е одобрено от FDA. Това означава, че няма гаранция, че ще бъде ефективен срещу пролиферацията на ракови клетки. Някои хора обаче могат да намерят облекчение на симптомите си и някакво решение с това лечение.

Ако решите да използвате машина на Райф за лечение на рак, трябва да знаете няколко неща за процеса на лечение.

  1. Първо, процедурите с устройство Райф обикновено се прилагат 2-3 пъти седмично в продължение на 1-2 часа.
  2. Второ, леченията се провеждат в продължение на няколко седмици или месеци.
  3. Трето, броят на леченията, от които се нуждаете, ще зависи от вида и стадия на вашия рак.
  4. Четвърто, електромагнитната честотна терапия на Rife обикновено се прилага в допълнение към конвенционалните лечения на рак, като химиотерапия и лъчева терапия.
  5. И накрая, намирането на квалифициран лекар с опит в използването на устройства на Райф за лечение на рак е важно.


Цена на Райф машината и процедури с нея

Машините на Райф могат да бъдат скъпи и цената на лечението ще варира в зависимост от няколко фактора.

  • Първо, типът Райф машина, която използвате за Райф терапия, ще повлияе на цената на лечението. Предлагат се много видове устройства на Райф и някои са по-скъпи от други.
  • Второ, броят на необходимите обработки с електромагнитна честота също ще повлияе на цената. Колкото повече лечебни сеанса са ви необходими, толкова по-висока ще бъде общата цена.
  • Трето, мястото, където получавате лечение, също може да повлияе на цената. Някои практикуващи може да таксуват повече за услугите си от други.
  • И накрая, вашето застрахователно покритие също ще повлияе на това колко плащате, когато започвате лечение с машина на Райф. Много застрахователни компании не покриват разходите за лечение с Райф апарати (скаларен Райф апрат и / или лампа на Райф) така че може да се наложи да го платите сами.

Ако обмисляте електромагнитна честотна терапия по метод на Райф за лечение на рак, важно е да говорите с Вашия лекар относно потенциалната цена на лечението и неговата ефективност.

Има ли други лечения като това?

Да, други лечения използват електромагнитна енергия и/или звукови честоти за убиване на бактерии и вируси. Те включват:

  1. Терапия с ултравиолетова светлина
  2. Терапия с електронен лъч
  3. Протонно-лъчева терапия
  4. Терапия с импулсно електромагнитно поле
  5. Биорезонансна терапия с Meta Hunter

Тези лечения са подобни на машинната терапия на Rife, защото убиват бактерии и вируси с помощта на електромагнитна енергия или звукови вълни. Те обаче се различават по това как се доставя енергията и използваната конкретна честота.

По-долу са дадени няколко често срещани проблема, при които Райф апарат е много ефективен при лечението:

Депресия

Безпокойство

Хронична болка

Мигрена

Артрит

Остеопороза

Камъни в бъбреците

Крампи

Треперене

Стимулиране на имунната система

Настинка и грип

Инфекция на синусите

Какво представлява звуковата честотна терапия?

Звукочестотната терапия е вид лечение, което използва звукови вълни за убиване на бактерии и вируси. Този вид терапия се използва от много години за лечение на различни състояния.

Как работи звуковата честотна терапия?

Звукочестотната терапия действа чрез доставяне на енергия на тялото под формата на звукови вълни. Тези звукови вълни могат да убиват бактерии и вируси и да стимулират клетките и тъканите да насърчават заздравяването.

Безопасна ли е звуковата честотна терапия?

Да, звуковата честотна терапия е безопасна. Той е неинвазивен и има малко странични ефекти.

Какви състояния могат да бъдат лекувани със звукова честотна терапия?

Терапията със звукова честота може да лекува различни състояния, включително депресия, тревожност, хронична болка, мигрена, артрит, остеопороза, камъни в бъбреците, спазми, треперене, настинки и грип, инфекция на синусите и много други.

Застраховката покрива ли звуковочестотна терапия?

Звукочестотната терапия обикновено не се покрива от застраховка. Някои застрахователни планове обаче могат да покрият част от разходите за лечение.

Работят ли наистина райфовите машини / Райф терапията?

Машините на Райф се основават на теорията, че определени честоти могат да унищожат болни клетки или микроорганизми. Роял Реймънд Райф, който е изобретил първата машина, твърди, че може да лекува рак и други заболявания, използвайки определени честоти.

Няма научни доказателства в подкрепа на тези твърдения и медицинската общност не признава райфовите машини за легитимно лечение за каквото и да е състояние. Въпреки това, някои хора вярват, че тези устройства могат да бъдат полезни и има анекдотични доказателства от някои потребители, които твърдят, че са се възползвали от използването им.

Заключение

Звукочестотната терапия е вид лечение, което използва звукови вълни за убиване на бактерии и вируси. Тази терапия се използва от много години за лечение на различни състояния. Звукочестотната терапия е безопасна и има малко странични ефекти.

Може да лекува различни състояния, включително депресия, тревожност, хронична болка, мигрена, артрит, остеопороза, камъни в бъбреците, спазми, треперене, настинка и грип, инфекция на синусите и много други.

Звукочестотната терапия обикновено не се покрива от застраховка. Някои застрахователни планове обаче могат да покрият част от разходите за лечение.

Leave a Reply