В търсене на покупко-продажба на имоти бг

В търсене на покупко-продажба на имоти бг

Ако търсите имоти бг без брокери и комисионни, то тогава тази статия е написана за вас. В нея ще разгледаме възможността да купувате имоти от собственик, без брокери и комисионни. Може би се питате, възможно ли е всичко това, а ние отговаряме положително и ще ви предоставим пълно ръководство за покупко-продажба на имоти бг в интернет.

Как да намерим подходящи имоти бг?

Вие можете да откриете подходящи имоти бг в сайта Sobstvenik.bg, където работят опитни юристи, с чиято помощ можете да продадете или да закупите имот. В онлайн платформата можете да си изберете вида на имота, населеното място и / или квартала и ще видите множество обяви, с чиято помощ да получите нов апартамент, къща, вила или парцел.

И ако до този момент се е налагало да обикаляте и да оглеждате всевъзможни имоти, то сега вече това не се налага. Вие имате възможност да разгледате снимки на всякакви имоти, да видите тяхната цена и да ги закупите директно от собственика. Разбира се, юристите на Sobstvenik.bg ще ви предложат проверка на имота и неговите документи, за да сте сигурни, че сделката ще мине безпроблемно. Това съдействие е безценно, както сами ще се уверите.

Сайтът, за който пишем слага край на проблемите с търсене на имоти в България. Всичко се случва много бързо и лесно както за купувача, така и за продавача. Оставихме комисионните и скритите такси в миналото и предложихме електронно решение, с което да намерите имот за възможно най-кратко време. Мнозина се възползваха от услугата и останаха доволни.

Можем ли да продадем имот онлайн?

Разбира се, че можете. В онлайн платформата, която цитирахме, имате бутон “Продай имот”, който ви отвежда към услугата, с чиято помощ да публикувате информация за имота и цената. До 48 часа ще бъде извършен оглед на имота и ще бъде включен в системата, а при положение че двете страни се разберат, сделката и плащането ще се осъществи до 5 дни.

В случай че сте собственик на имот, който искате да продадете, то тогава не се колебайте да се възползвате от услугите на Sobstvenik.bg, които ще ви помогнат. Надяваме се, че нашата статия е била полезна за вас и ви пожелаваме успешно осъществени сделки с вашите имоти.

Leave a Reply