8 знака, че е време да преработите уебсайта си

8 знака, че е време да преработите уебсайта си

8 знака, че е време да преработите уебсайта си

Случвало ли ви се е да влезете в магазин и да си помислите: „Уау… не са променяли нищо от години!“? Това ви оставя с усещането, че може би бизнесът не е в крак с времето, което може да бъде голям проблем. Същото се случва, когато посетителите попаднат на уебсайт, който се нуждае от съживяване. Дори и хората да не са запознати с технологиите, те познават уморено изглеждащ сайт, когато го видят.

Това описва ли чувствата, които хората изпитват от вашия уебсайт? Използвайте тези осем индикатора, подадени ни от webdesignbulgaria.net, като знаци, че трябва да вдигнете телефона и незабавно да се обадите на компания за уеб дизайн.

Изглежда остаряло

Кога за последен път преработихте уебсайта си? Не говорим за актуализиране на съдържанието, а по-скоро за кодирането и рамката. Ако са минали повече от 18 месеца, вероятно работите с остарял сайт. Хората свикват да виждат по-нови типове сайтове и ако вашият не е в крак, вероятно губите пазарен дял. Може също така да губите ранг и позиция в търсачката.

Трудно е да се използва

Известно е, че по-старите уебсайтове са трудни за използване, тъй като тяхната навигация не е непременно интуитивна. Накарайте някой, който не познава бизнеса ви, да си поиграе на сайта ви и след това го помолете за честната му обратна връзка. Сайт, който е труден за използване, няма да насърчи хората да се задържат. Вместо това те ще отидат някъде другаде, за да намерят това, от което се нуждаят.

Зареждането отнема цяла вечност

Ако зареждането на вашите страници отнема повече от няколко секунди, има проблем. Може да не се нуждаете от цялостна промяна на уебсайта, но нещо определено не е наред – и ви спира.

Има неточно съдържание

Вие или вашите търговци постоянно ли казвате на хората: „О, това вече не е вярно – просто не сме актуализирали информацията.“? Това е индикация, че трябва да актуализирате цялото си съдържание. Никой потенциален клиент не иска да прочете нещо онлайн, само за да разбере, че вече не е вярно.

Вие нямате контрол върху промените

Някои агенции за дизайн на уебсайтове си създаваха навика да кодират на езици, които правеха промените практически невъзможни, освен ако не платите много пари. Може дори да не успеете да влезете в задната част на уебсайта си, за да направите каквото и да било.

Ако нямате вътрешен контрол върху уебсайта си, вие губите много възможности за продажба. Вие заслужавате да можете да правите каквото искате със сайта си, като например добавяне на публикация в блог, промяна на снимка или актуализиране на съдържание.

Мразите сайта си

Всеки път, когато погледнете уебсайта си, трепвате. Знаете, че е ужасно, и постоянно се извинявате на потенциалните клиенти за това.

Вашите клиенти мразят вашия сайт

Може би имате лоялни клиенти, които харесват вашия продукт или услуга, но поверително признават, че сайтът ви е ужасен. Това е златна, нежелана обратна връзка и трябва да й обърнете внимание. Те ви дават шанс да направите промяна. Направи го.

Това не ви осигурява никакво SEO превъзходство

SEO оптимизацията е името на играта в мрежата. Ако не получавате никакво SEO движение от уебсайта си, не сте в позиция да останете конкурентоспособни във вашата индустрия.

Звучи ли ви познато? Добрата новина е, че никога не е твърде рано или късно да започнете дискусии за редизайн на уебсайт. Ще се радвате за това, особено когато погледнете подобрените си потоци от приходи.

Източник – https://design4works.com

Leave a Reply