Димитър Белелиев – SEO оптимизация и Интернет консултации

Димитър Белелиев – SEO оптимизация и Интернет консултации

Казвам се Димитър Белелиев и от няколко години съм тотално навлязъл в сложната действителност на Интернет взаимоотношенията между фирми, потребители, уеб дизайнери, експерти в маркетинга и т.н. Не би ми се искало като визитка да представям на читателите какво точно е SEO оптимизация, или видимост, или класиране в Интернет, но в общи линии в това се състои смисълът и целта на работата ми. Да изведа ‘твоя сайт’, така че всеки, който се интересува от ‘теб’ или информацията и продуктите, които предлагаш, да се появят достатъчно напред в търсачките, че да спечелиш видимост пред потребителите. Същото важи и за фирмите.

Работата изобщо не е лесна и изисква познание, особено когато правилата в Интернет, много често се променят от тези, които са ги определили така или иначе. Сложна ситуация, в сложни времена. Едно поне е ясно, ако не се справям добре като работа, то веднага се отразява на фирмите или физическите лица, които са поръчали работата и това лесно може да бъде проверено. Затова аз, Димитър Белелиев, понякога прекарвам безсънни нощи пред компютъра, само и само, да отговоря на изискванията на фирмите, компаниите и т.н. Разбира се, ние като специалисти имаме своите малки тайни, но те никога не излизат наяве пред клиентите ни. Те се правят, за още по-добра оптимизация и всеки SEO експерт има своя почерк.

Ограничение, ограничение, ограничение. Така стоят нещата днес, за нас, респективно и за фирмите. Всичко струва пари, а фирмите наемат нас, за да минат с по-малко пари. Което обаче се оказва рентабилно и справедливо, защото доброто SEO има страхотни ползи за бизнеса казват eXtremeSEO. То дава възможност за разширяване обхвата на думите, които водят към поръчителите, а това ги прави още по-лесни за намиране. Аз не знаех, че ще работя това, но днес, просто като звънне телефона и чуя: „Димитър Белелиев? Обаждаме се от фирма ‘еди коя си’…” Те или искат да ме наемат, или да ме похвалят. Критиката също не е изключена, но тя се появява когато изникнат ‘неочаквани атмосферни влияния в Интернет’.

Leave a Reply