Обувки и мода 2018

Обувки и мода 2018

Обувки са слабостта на много жени. Красива, ярки и толкова различни, те привличат красивата половина на човечеството от прозорците на магазините и бутиците. Веднъж американската актриса и певица Мария Магдалена Дитрич правилно отбеляза: “Обувките са много по-важни от костюмите или роклята. По-добре е да си купите един чифт добри обувки, отколкото три чифта лоши обувки“.

За да избегнете грешки в избора си, предлагаме да се запознаете с модните тенденции на обувки 2018.

Що се отнася до дизайна, стилистите предлагат да се обърне внимание на модните обувки с остри върхове. В края на краищата, в такива модерни обувки ще изглеждате изящни. Не губете време за класическите лодки. И цветовият им дизайн е неограничен. Също така някои известни дизайнери издадоха изключителна колекции, които лесно се съчетават с такива дрехи: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/розова-рокля-с-кафяви-кантови-city-safari.

Характеристиката му е, че обувките имат пета, разширявайки в тази област. Високата тънка пета и наличието на платформа е тенденцията на този сезон. Тя изглеждат особено добре с легендарния червен табан в корпоративния стил на Кристиан Лабутен. В новия сезон е важен малък, но много важен елемент – малък отрязък под формата на капка върху самия нос. Този детайл допълва обувките и придава специален обрат.

Що се отнася до дизайна, той е умерен, резервиран и лаконичен. Обувките 2018 не са претоварени с декор под формата на камъни или камъни. Всичко е много скромно, но е невероятно стилно.

Модните дизайнери могат да се зарадват с ярки цветови модели или да дават предимство на стандартните класически нюанси. Такива обувки задължително трябва да бъдат в гардероб за обувки на всички жени.

Те могат да се носят с абсолютно всякакви дрехи: дънки, рокли, поли, къси шорти, с леки панталони, туники: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women/women-s-blouses/womens-casual-top-sku-1305-detail, от всякакъв вид и бизнес костюми. Звездите носят такива обувки с ярки и привлекателни облекла. Дори повечето булки предпочитат тези модели.

Друг тип са обувките с платформа. Платформата може да има много вариации. Особено подходяща е скритата платформа. Тя е покрита със същия материал като самите обувки. Този вид обувки е много подходящ за ходене и позволява да създадете ярко и непосредствено изображение. Те изглеждат страхотно с къси шорти, рокли, тесни дънки.

В изборът на чифт обувки за всеки ден, не трябва да забравяте за удобство и комфорта. Ето защо най-добрият вариант за активни и динамични жени ще бъдат обувките с ниска пета или дори без ток.

Такива са страхотно решение за бизнес дами и любители на автомобили. 2018 без токчета или обувки с нисък ток, ярки и изключителни модели, както и класическата мода не може да е красива, лаконична и умерено екстравагантна. Тя непременно ще се настани и във вашия гардероб с гордост показвайки на всеки модата.

 

 

Leave a Reply