Модни рокли топ в тенденциите за жени

Модни рокли топ в тенденциите за жени

Питали ли сте се как да изберете модерна рокля, която да изглежда актуална през този сезон? Това на кой модел и цвят да обърнете внимание има своята решаваща роля.

Роклята е любимият тоалет, както за притежателката си, така и за силната половина на човечеството

Роклята подчертава женствеността и елегантността: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%82%D0%B5-%D0%B8. Всяка дама в рокля се чувства женствена, нежна и красива. Много представителки на нежния пол са размишлявали над това кои дрехи ще са на мода в даден сезон или за конкретен повод? Струва си да си купите къса рокля или с максимална дължина, съобразявайки се модната тенденция.

Модни рокли на този сезон

Рокли в бяло – няма друг цвят, който да изглежда толкова великолепно по женското тяло. В модата, малките бели рокли са доста смели. Те се различават по плат на изработка, кройки и стилове. Бяла може да е всяка коктейл дантелена рокля или лаконичен модел с минимум декор. Модата включва рокли с изрезки в талията, които добавят допълнителен стимул и се носят за различни поводи.

В този сезон вечерните рокли от 70-те години отново са на модата. Те са идеални както за фестивал, така и за парти. Друга тенденция от седемдесетте години е моделът с периферия, която изглежда доста стилна. Деколтето се заменя с отворени рамене в комбинация с дълъг ръкав и лаконичен разрез.

През лятото на 2018 г. роклите са разделени на сложни бродерии и оригинален декор. Ясно се вижда, че другата част рокли са в бледи нюанси и строго изрязване.

Един от най-провокативните модели са рокли за дръзките дами, които могат да са подходящи модели и в неформална среда.

Какъв цвят рокли трябва да изберете?

Този сезон на модния подиум са рокли в син и сапфирен цвят. Вдъхновението на дизайнерите идва от нощното море и тъмното небе над него. Те изглеждат красиви и романтични.

Мек гланц – съвременните дизайнери избират тъкани, които при специални обработки придобиват незаменима красота. Подобна рокля е лилавата плетена с тънка презрамка-Z-08.

Канарските жълти цветове са свързани със слънцето и почивката на плажа. Яркостта на това облекло се компенсира с известно ограничаване.

Цветът на този сезон изглежда драматичен и агресивен. Тъмния фон с ярки червени цветя е прерогатив на силни, но в същото време романтични дами. Тези тоалети приличат на циганските нюанси в ярките цветови съчетания.

Независимо от това коя рокля се купува, важното е да се харесва от притежателката си, защото дрехите рисуват човек.

 

Leave a Reply