Дограма от поливинилхлорид хит на БГ пазара

Дограма от поливинилхлорид хит на БГ пазара

В България все повече потребители се доверяват на дограмата от поливинилхлорид (ПВЦ). Това е така, защото този материали притежава перфектни топло и шумоизолационни свойства, чрез които домакинствата получават по-добра енергийна ефективност, а и съпротива срещу лошите шумове идващи от големия град, скандалите на съседите и врявата от транспортните средства.

Много хора предпочитат ПВЦ дограма, тъй като тя е по-евтина от алуминиевата и дървената. Последните две имат своите положителни свойства, но и някои минуси, които не са за пренебрегване. Днес голям брой архитекти и строителни фирми се доверяват на прозорците от поливинилхлорид, защото те са по-икономични, красиви и не на последно място качествени.

И, ако някой ви е казал, че пластмасовата дограма е прекалено скъпа, то можете да видите специални промоции за PVC прозорци от Master-plastik.com, където ще имате възможност да поръчате доставка, демонтаж на старата дограма и монтаж на новата. Всичко ще бъде извършено от професионалисти на най-високо равнище, така че не се притеснявайте.

Естествено, не само профилите са важни. Избирайки дограма, се гледат стъклата, обкова и лесната експлоатация. Поради тази причина търсете дограма само от специализирани фирми, които могат да ви помогнат при избора. От стъклопакета зависи по-добрата топло и шумоизолация, което значи, че не бива да се пренебрегва от българските потребители.

Що се отнася до обкова, то той свидетелства за по-лесното отваряне и затваряне на прозорците. Също така съществуват и противовзломни обкови за ПВЦ дограма, с чиято помощ ще се защитите от влизане с взлом във вашето жилище през терасата например. Всичко това идва да рече, че не само вида на дограмата и профилите е от значение за ползвателите.

Разбира се, когато купуваме пластмасови прозорци, трябва да попитаме за броя на камерите им. Последният има отношение към по-добрите изолационни характеристики на продукта. Не се притеснявайте, ако не сте запознати със спецификите на камерите, понеже те ще ви бъдат обяснени от търговеца, от който ще поръчате новите си пластмасови прозорци за обекта ви.

В заключение

На фона на написаното, въобще не се учудваме на популярността на ПВЦ дограмата. Решението дали да я монтирате във вашия дом или офис е ваше, но ако предприемете тази стъпка със сигурност няма да съжалявате, особено когато попаднете на качествен продукт.

Leave a Reply