Офисът ми придоби нов облик с тези две репродукции на картини

Dobri      0    424 Views

Офисът ми придоби нов облик с тези две репродукции на картини

Обзавеждането в офиса е от изключително значение и не бива да се подценява. Тук не е достатъчно просто да разполагаме с всичко необходимо за работа и да ни е приятно да прекарваме време вътре. Разбира се, това е важно, но е необходимо да помислим и за подходяща декорация, която отговаря на собствения ни стил, визията на фирмата, която управляваме, и би се харесала на нашите партньори. Именно това беше и едно от най-сложните ми решения, които трябваше да взема, когато най-накрая започнах бизнес и стъпих в собствен кабинет. С лекота се справих с интериора, но така и не успявах да избера с какво да го декорирам. Не исках да е нещо прекалено кичозно, нито пък твърде постно.

В крайна сметка, реших да си купя две хубави картини и да ги закача на стените. Изобразителното изкуство е любимият ми вид изкуство, а освен всичко друго обожавам и да рисувам. За съжаление, не сам чак толкова добър, че сам да сътворя хубава картина, която да поставя на видно място в кабинета си. Затова започнах да се оглеждам за красиви произведения, които да паснат на всичко останало в офиса, а и на вкуса ми, разбира се. Намерих няколко наистина страхотни съвременни картини, включително и от български художници, но цената им беше изключително висока. Нормално, хубавото струва скъпо и с удоволствие бих платил за него, но не беше разумно да правя такива големи разходи, още преди бизнесът да е потръгнал.

Тъкмо бях започнал да се отказвам от варианта с картините, когато ми препоръчаха онлайн магазина Reprodukcii.com. Оказа се, че от тук мога да си поръчам репродукция на картина, която си харесам, а цената е изключително изгодна. Най-хубавото е, че изобилието в магазина от световни шедьоври в изобразителното изкуство е огромно. Тъй като съм привърженик на пейзажите, веднага се заех да си избера такива картини, чиято репродукция да поръчам.

Първата, която ми грабна окото, беше „Крайбрежие“ от Иван Айвазовски. Обичам пейзажите, изобразяващи море и плаж, а това е един от най-добрите, които някога съм виждал. Изключително много ме впечатли удивителният облик на назъбените крайбрежни скали заедно с бурните вълни и свъсените облаци над тях. За контраст си избрах и светлия пейзаж на Клод Моне „Поле с макове“. Слънчевата полска гледка и многобройните цветя просто за радост за сетивата. Тези две картини се оказаха чудесен избор за моя офис. Много от моите партньори вече ме поздравиха за тази страхотна декорация.

Leave a Reply