Външна батерия – спасителят за мобилни устройства

Външна батерия – спасителят за мобилни устройства

Външната батерия е създадена, за да улесни работата на повечето мобилни устройства и да е съвместима с тях.

На пазара за аксесоарите за персонални компютри има множество универсални устройства външна батерия за презареждане на мобилно оборудване.

Новостта позволява на “гладните” смартфони и таблети да работят по-дълго, без да се свързват към електрически контакт.

Изключването на половин ден на мобилно устройство с голям екран и многоядрен процесор е въпрос на скорост.

Не е изненадващо, че търсенето на изхода се превръща в продължаващ проблем за активните мобилни потребители. В този случай мобилните батерии се озовава на помощ и известният “проблем с батерията” просто не възниква.

Малката притурка може да бъде поставена в чанта, джоб или да се носи в ръката. Тя не отнема много място, но винаги помага да заредите батерията на телефона или таблета си в точното време.

Компактен и стилен, в черен корпус с червени акценти, подобно на преносимата памет ще се побере дори в джоба на вашия яке. Размерите на приспособлението и теглото му позволяват да го носите с вас през целия ден, без да имате никакви неудобства.

На върха на някои модели на върха има светлинни индикатори на оставащия заряд – за удобно, за резервно захранване.

За свързване на смартфони и таблети, има два USB порта: един осигурява изходно напрежение от 5 V и 1 А, вторият – 5 V и 2.1 А. Съответно, първи за най-малките приспособления, а вторият е предназначен за таблети.

В комплекта за доставка има много адаптери, които да се свързват с различни мобилни устройства – таблети и смартфони Samsung, Nokia, Apple от различни поколения, кутии за поставяне на кутии PSP и много други.

Отличителна черта на външната батерия е големия капацитет на батерията. За разлика от многобройните “еднократни” външни батерии, новостта на защитника е в състояние да зарежда смартфона 5-6 пъти, като запазва “силите” и удължаване живота на малките приспособления. Капацитетът на акумулатора е достатъчен за двукратна реанимация на таблета.

Производителите на технологични джаджи предлагат широка гама продукти, в т. ч.. Хард диск за лаптоп – HDD for Notebook Toshiba, което гарантира максимален комфорт по време на работа на компютъра: клавиатура и мишка, тонколони и слушалки, почистващи продукти и шокови предпазители, слушалки, микрофони, стабилизатори, кабели и още много други.

В момента стоките на тази марка заемат водеща позиция на пазара за компютърни аксесоари и периферни устройства.

 

Leave a Reply