Ревюто за efbet от betsoldier

efbet от betsoldier

Ревюто за efbet от betsoldier

Ефбет е вече познат български бранд. Той представлява верига съвременни онлайн казина, първокласни барове за спортни залози и е първият в България, онлайн сайт за залози.

Марката efbet е насочила вниманието си в хазартния бизнес. В същността на идеята на ефбет е заложен интересут, потребностите и нуждите на клиента!

История на Ефбет

Комплексът от фирми „Галиция“ ООД, специализирана в предприемаческата и строителна дейност и „Еврофутбол“ ООД, първият лицензиран наземен оператор за страната.

Efbet съществува от 1990 година. Централният офис се намира в центъра на столицата с казино „Колумбия“ – обект с не голям капацитет. В него се предлагат изгодни условия, качествено обслужване и разнообразие развлечения. Той е микс от забавления за почитателите на залози и спорт.

Верига от казина Ефбет не спира своя прогрес. През дългите години от съществуването си до наши дни тя разширява своя кръгозор. На територията на цялата страна са създадени множество други казина и пунктове за залози.

Всяко от тях, все по-голямо и атрактивно. Ефбет бързо се превръща в лидер на пазара в България и е ноев едно сред водещите брандове.

Спортни залози Ефбет

Сайтът на efbet е създаден само година, преди казината да бъдат наречени Ефбет. В интернет порталът за спортни залози ревюто за efbet от betsoldier показва ясно, че е първият лицензиран букмейкър онлайн за България.

Днес той е предпочитан от все повече български играчи, защото същия е добре известен. Ефбет предлага най-високи коефициенти на пазара за онлайн залози. В него има голямо разнообразие по видове спорт, залози на живо, апетитни бонуси, промоции, онлайн футбол, разнообразие от методи за разплащане.

Сайтът на Ефбет представлява удобна форма с чудесна навигация и интуитивен интерфейс. В него всеки клиент може да се ориентира за минути.

Букмейкърът е разпознаваема марка, в родината си Малта. Там наричан BalkanBet, той става и световноизвестен в спортните залагания.

Залагане в Ефбет, чрез bitcoin

Ефбет е първият букмейкър в страната ни България, който създава възможността да се разплаща в криптовалутата. Предимството на този вид валута, криптовалутата е, че депозирането и тегленето стават анонимно.

Въпреки, че е малко позната у нас, тази валута се ползва широко и се радва на успех сред навсякъде по света.

Залаганията в Ефбет са лесни, експресни и безопасни. Онлайн не е необходимо да се съобразява работното време. Може да се залага денонощно и секунди, преди старта на състезание.

Ефбет предлага възможности за голям брой състезания и всички спортни дисциплини. Той осигурява над 1500 спортни игри седмично.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply