Кухненската маса – дърво или стъкло

Кухненската маса – дърво или стъкло

Покупката на нова маса за кухнята е сериозна причина над която трябва да се помисли. Може да отидете по най-лесният начин да купите маса, подобна на вече наличната. Но ако не търсите лесни начини и искате да актуализирате най-важната в апартамента е кухнята. Тогава може да разгледате сред многообразие и богат избор.

Ако имате много стари вехтории и мебели, потърсете чистота.com.

Таблица – централният елемент на кухнята. Той задава тона на целия интериор. На него може, дори да кажете нещо за собственика. Например, ако собственикът е привърженик на класиката и традициите, тогава най-вероятно ще предпочете дървена маса. Ако лесно се поддадете на нови модни тенденции, тогава стъклената маса със сигурност ще ви привлече.

Стъклена маса

Функционалността на стъклената маса и това да е декоративен елемент е много спорна тема. Всъщност тя си има редица предимства:

Модерност и стил.

Устойчивост на алкали и киселини.

Устойчив на удари и надраскване.

Висока якост.

Голяма съпротива.

При изработката на маси стъклото се закалява. Високата термоустойчивост ви позволява да издържате на внезапни промени в температурата, така лесно може да поставите горещ обяд върху й.

Важно предимство на такава таблица е прозрачността. За своя сметка кухненското пространство се разширява и увеличава, което е важно за малките кухни.

Покупката стъклена маса, не трябва да ви кара да се тревожите за нейната дълготрайност. Времената, когато масите се срутиха от тежки предмети, като кристални ключалки, отдавна са изчезнали. Закаленото стъкло осигурява висока стабилност, а ширината на масата няма значение тук.

Дървена маса

Дървената маса е безспорен статус, традиция и издръжливост. Тя дава усещане за топлина и комфорт, припомня естественото начало на природата. На такава маса е приятно да се съберат цялото семейство, да се вкусят домашно приготвени вкусни пайове и да се разкажат последните новини.

Предимствата на дървените маси:

Дълга традиция.

Естествени материали.

Бактерицидни свойства на дървесината.

Практичност, комбинация от параметри за качество и цена.

Устойчивост и надеждност.

Красотата на естественото дърво.

Каквато и таблица да изберете, не забравяйте, че закуска и обяд, вечерята на нея трябва да донесат удоволствие!

Научете и за цени за силно замърсени жилища, мазета и тавани от този адрес: https://www. чистота.com.

Leave a Reply